Avís Legal

Informació General

En compliment del que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, els comuniquem que el present lloc web www.vergedelpuig.cat és propietat de la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni, amb domicili a l’Avinguda de l’Hospital, núm. 19, 08470 – Sant Celoni (Barcelona).

NIF: G08552739.

La Fundació es troba inscrita al registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 76.

Correu electrònic de contacte: residencia@hsceloni.cat.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts i elements gràfics d’aquesta web són propietat de la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat el seu ús i queden protegits per la legislació espanyola de Propietat intel·lectual.

Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i mitjà tècnic, sense l’autorització de la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni, d’acord amb el que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual.

Enllaços a altres pàgines web

La Fundació Privada Hospital de Sant Celoni facilita en aquest web enllaços a pàgines web d’altres societats, associacions i altres tercers, però no exerceix cap tipus de controls sobre les mateixes, ni es responsabilitza obligatòriament dels seus continguts.

La finalitat de publicar aquests accessos és sempre informativa i en cap cas assistencial.

Enllaços de tercers a la web vergedelpuig.cat

Els usuaris que vulguin establir un link o enllaç al portal web de centrededia.net han de tenir en compte que aquest enllaç no implicarà en cap cas l’existència de cap relació entre la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni i la pàgina on s’estableixi l’enllaç o el seu propietari, ni l’acceptació o prestació de cap servei o aprovació dels continguts.

No es podrà declarar o donar a entendre que la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni ha autoritzat de manera expressa, ha supervisat o ha assumit els serveis o informacions ofertes a la pàgina web en la que s’ubiqui l’enllaç.

La Fundació Privada Hospital de Sant Celoni no es responsabilitza dels continguts o serveis oferts al web on s’allotgi l’enllaç, incloent-ne la qualitat, exactitud, correcció o moralitat dels continguts. Tampoc es responsabilitza dels danys que l’usuari o usuària pugui sofrir a causa de l’accés a les pàgines de tercer on s’allotgin enllaços a les pàgines de la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni.

La pàgina en la que s’allotgi l’enllaç als webs de la Fundació Privada Hospital de Sant Celoni, excepte autorització expressa, no podrà contenir el logotip, la imatge, marca o denominació de La Fundació Privada Hospital de Sant Celoni.

La pàgina on s’allotgi l’enllaç a les pàgines web de La Fundació Privada Hospital de Sant Celoni no podrà tenir continguts ni oferir serveis de caràcter il•lícit, contraris a la moral o els bons costums socialment acceptats ni contraris a drets de tercers.

Limitacions de responsabilitat

La Fundació Privada Hospital de Sant Celoni no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar errors o omissions en els continguts, falta de responsabilitat del portal o la transmissió de virus o programes lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Modificacions i actualitzacions

La Fundació Privada Hospital de Sant Celoni es reserva la facultat de modificar i actualitzar la informació continguda en la web, així com la configuració, disponibilitat i presentació d’aquesta.

Estadístiques d’ús

La Fundació Privada Hospital de Sant Celoni l’informa de que, en els seus llocs web, utilitza els serveis de Google Analytics amb finalitats exclusivament estadístiques. Pot consultar més informació a la nostra Politica de cookies.